Amulet za poslovni in finančni uspeh

10.00

Kategorija:

Opis

Uporablja se za povečanje ravni sreče in splošnega poslovnega uspeha. Amulet je ročno izdelan in izrisan z priloženimi navodili aktivacije in delovanja.

Namenjem je splošnemu finančnemu uspehu, uspehu pri iskanju zaposlitve in/ali krepitvi kariere in uspešnosti poslovanja, uspeh v določenih aktivnostih in prizadevanjih katere ti bodo prinesle uspeh in nove finančne tokove.

Vsak izdelan amulet mora vsak, ki ga prejme sam tudi aktivirati, navodila so priložena k izdelku. Amulet je ročno spisan in namenjen samo tebi, amulet ni prenosljiv, niti ga nihče drug ne more aktivirati razen tebe, ki si ga kupil. Amuleti katere je narisala mag. Sanela Štadler, s predpogojem, da se z amuletom ustrezno ravna in ob upoštevanju priloženega navodila bo amulet tudi pravilno aktiviran, bo v tvoje življenje prinesel velik pozitiven vpliv in podporo.

V primeru, da ne boš zadovoljen/na z amuletom ali vplivom amuleta na tvoje življenje, bom strošek amuleta povrnila stranki. Garancijski rok je 8 dni.

Verigo duhovnih pozitivnih sil se z dejanjem vračila denarja tudi prekine in posledično se vsi rezultati, vidni in nevidni, pridobljeni z amuletovo pomočjo tudi prekličejo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Amulet za poslovni in finančni uspeh”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja