e-Knjiga S koraki do uspeha

6.00

Kategorija:

Opis

Knjiga je napisana kot zgodba skozi življenjsko zgodbo predstavi svet energij, kateri je očem neviden a je zelo ključen pri osebnem uspehu in doseganju lastnih ciljev.

Knjiga je sestavljena kot vodnik po lastnih potencialih in bralca usmerja h razmišljanju in osredotočanju na zastavljene cilje. Priročnik vas po korakih pripelje do načrtovanega uspeha po zemljevidu potenciala, ki ga nosiš v sebi.

Magistrica Sanela Štadler je uspešna poslovna ženska, diplomat in pisateljica je priznana energijska terapevtka, svetovalka in motivatorka, ki je tako doma kot v svetu poznana po močnih in učinkovitih terapijah in predavanjih Energetsko uravnovešanje telesa, uma in duha.

V knjigi “S koraki do uspeha” predstavlja svojo presunljivo življenjsko zgodbo o uspehu in opisuje skrivnosti, nauke in nasvete, ki jih je pridobila na svoji poti s svetovanjem, terapijami in motivacijskimi sposobnostmi.

Svojim strankam učinkovito pomaga ter jim nudi pravno zaščito preko Civilnega združenja za zaščito človekovih pravic in podporo tudi z linijo makrame kristalnih kamnov, ročno izdelanega in informiranega energetskega nakita, ki ga je informirala in spletla v makrame sama, preko osebnih amuletov za ljubezen, zdravje in finančni uspeh.

Knjiga, ki jo gledate z očmi, bo zelo korenito spremenila in obogatila vaše življenje ter vas osvobodila preteklih vzorcev. Knjiga je podprta za amuletom za uspeh bralca in vam bo omogočila, da črpate zapiske za lasten uspeh. Naučili se boste korakati pravilne korake, s katerim boste lahko lažje reševali svoje težave.

Prispevki za nakup priročnika so namenjeni za delavnice “Korak do uspeha” za brezplačen obisk socialno šibkih.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “e-Knjiga S koraki do uspeha”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja