Energijska slika roža življenja na lesu 100 let stare oljke

25.00

Kategorija:

Opis

Najdemo jo v vseh starih kulturah in verstvih; ena starejših najdb rože življenja je v Ozirisovem templju v Egiptu, sicer pa so jo našli po vseh koncih sveta od Turčije, Irske do Kitajske. Preučeval jo je tudi Leonardo DaVinci. Tudi v naši kulturi jo lahko najdemo. Vidite jo lahko denimo v Liznjekovi domačiji sredi Kranjske Gore, kjer je vrezana v lesen tram stare hiše, ki je bila zgrajena v drugi polovici 17. stoletja. Njeno moč so uporabljali tudi naši predniki.

Če pride v vaše življenje ta veličastna oblika Svete geometrije, je pred vami obdobje učenja, spoznavanja življenja iz drugih zornih kotov in premik v nove dimenzije ustvarjanja. Slika je programirana s kristali in bo v vaše življenje prinesla pozitivne spremembe. Vaše dosedanje dojemanje življenja dobiva novo perspektivo, ki je širša, bolj odprta in predvsem – pomembna za vas. Prihajate v obdobje obilja, veselja, življenjske radosti… Je izvor čiste življenjske energije, ki prodira v vse skrite kotičke in zdravi, harmonizira..

Roža Življenja je sestavljena iz 19 krogov, imenovanih rožna kolesa. V njej je še 12 polkrogov, 6 tretjinskih krogov od 18 šestinskih krogov. Če te dele prištejemo k celim krogom, dobimo število 30. S tremi velikimi zunanjimi krogi dobimo 33 celih krogov.

Vse v vesolju je ciklično, potuje po osi, od stvarjenja do zaključevanja, in predvsem potuje v bolj ali manj izrazitih krogih. Poglejmo atom, planete, sončne sisteme…

Vse na tem planetu ima svoj življenjski krog, področje, prostor…Koncept prepletanja teh krogov so naše združitve v družine, skupnosti, vasi, mesta, usode…

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Energijska slika roža življenja na lesu 100 let stare oljke”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja