Energijske slike Sanele Štadler

250.00

Kategorija:

Opis

Njena energija bo prevzela vaš prostor. S svojo energijo spirale bo napolnila vse kar se v prostoru nahaja z močnimi pozitivnimi vibracijami in povzročila, da se bodo energije prostora začele usklajevati z vibracijo uspeha tako osebnega kot poslovnega.

Ta slika prinaša v prostor pozitivno sporočilo unikatno energijsko izrisane spirale ter ugodno vpliva na naše zaznavanje, počutje in pozitivno naravnanost.

Spirala je prastari simbol, ki ga najdemo v vseh kulturah. Spiralo pogosto srečujemo v naravi, poglejmo si polžje hiške, vodne vrtince, galaksije in celo pajki pletejo svojo mrežo v obliki spirale.

Znanstveniki menijo, da je pomen znamenja spirale tesno povezan s pomenom kroga ali istosrediščnih krogov. Tako je podobno kot ta prvotno najbrž ponazarjala sonce oziroma sončne bogove. To potrjuje tudi dejstvo, da so nekatere zgodnje upodobitve spirale povezane s preprostimi koledarji, ki so spremljali gibanje tega nebesnega telesa čez leto.

Unikatne energijske slike spiral, katere Sanela Štadler upodablja so najstarejši znani simbol, ki se uporablja, in odraža univerzalno učinkovitost rasti in razvoj. Predstavlja božansko, življenjsko energijo in se tudi pojavlja kot simbol plodnosti. Pogosto se pojavi v naravi in kot tak močno vpliva na človeško zavest.

Vsako slikarsko delo se uporablja kot osebni talisman, pomaga pri sprejemanju in odpravljanju turbulentnih sprememb v vašem življenju, ki se nam dogajajo kot del našega razvoja. Sprejemanje sprememb je največja svoboda, ki jo lahko dosegamo z osredotočanjem naše zavesti na trenutni trenutek, v katerem je moč ustvarjanja največja.

Sanela štadler je velika prijateljica spirale in jovedno znova upodablja, saj ima zanjo skoraj mističen pomen. Tudi v raznih plesih ima spiralno gibanje plesalcev pogosto tudi obredni in spiritualni pomen

Spirale, ki so upodobljene na slikarskih delih, učinkujejo proti kopičenju črnih misli. Simbol je priporočljiv za vse, da se zmorejo v mislih prebiti do več luči in pozitivnih stališč, ki so potrebna za uspešen preboj skozi vsakršne izkušnje. Človek laže zbere pogum za pot v izkušnjo. S svojim posegom je simbol zmožen spremeniti zapleteno v preprosto. Človeku pa omogoča jasnejši vpogled v problem, ki ga bo posameznik z opazovanjem stenske slike lažje razrešil.

Vsaka slika je unikat in h sliki je priložen certifikat. Podpis avtorice je na hrbtni strani slike, vsaka slika ima priloženo razlago.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Energijske slike Sanele Štadler”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja